جناب آقای رشیدی

اسلام رشیدی متولد ۱۳۵۴/۰۱/۰۱ با ۲۲ سال سابقه کار در صنعت هتلداری، از سال ۱۳۷۷ به صورت رسمی وارد حرفه اشپزی شدند
در سال ۱۳۸۰ کار حرفه ای خود را با هتل IHG شروع کرده و بعد از ۸ سال در هتل کروان پلازا با سمت معاون اول سرآشپز کل هتل، سرپرستی و مدیریت ۷ رستوران بین المللی این هتل را بر عهده داشتند
با سابقه در هتل های ترانس اشیا سریلانکا، ایبیس و نوتل فرانسه در دبی ، به ایران بازگشتند
با افتتاح هتل های ایبیس و نوتل فرانسه در تهران ، دعوت به همکاری شدند
باگذراندن دوره مختلف در گروه هتل های اکور فرانسه خصوصاً دوره مستر F&B ، به مدت ۷ سال سراشپز کل و مدیر غذا و نوشیدنی این دو هتل بین المللی بودند
از سال ۱۳۹۸ به عنوان مدیر غذا و نوشیدنی دو هتل پنج ستاره ویدا و کوروش همکاری خود را با تاپ تورز آغاز نمودند

Click to rate this post!
[Total: 13 Average: 4]